Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené brambory se sýrem, pórkem, šunkou a krkovičkou

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

loulova.v

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 788 kJ /
1 861 kcal
Bílkoviny144,80 g
Tuky59,80 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 362 mg
Sodík 3,89 g
Sůl9,20 g
Sacharidy175,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Do zapékací mísy naskládáme pár koleček brambor, osolíme, opepříme. Krok 2: Postupně přikládáme šunku, pórek nakrájený na kolečka, krkovičku a eidam. Takto uděláme tři patra. Krok 3: Zalejeme smetanou ke šlehání. Krok 4: Dáme do předem vyhřáté trouby a pečeme asi 45 min nebo dokud není sýr nahoře hnědý a křupavý.

Zveřejněno 2. 6. 2011

Poznámka autora loulova.v

*

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XYLg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XYLg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Konečně něco bez vajíčka😀
Prosím na kolik stupňů zapejkate? :-)

Moc vám všem děkuji za přivítání a pochvaly :-K

moc chutny foto..hmmm ale kde sezenu u nas v US valasskou krkovicku?:-O:-O:-)):-)):yes::yes:+11

Moc vděčné jídlo:-ptaké máme rádi v různých variantách:-p:yes:

Tohle jídlo dělám ráda a často v různých variacích :-) Místo eidamu mám raději nivu :-p +1:yes:

Dělávám podobně, občas přidávám i dozlatova osmaženou cibulku nebo zelenou část jarní cibulky.+6

:-p+5:yes:za hezký recept:-*Ať je Ti tady mezi námi dobře:-K

Věrko, vítej na Topreceptech!!:-K Moc se mi líbí tvůj receptík:-p:yes:

Loulová.V., vítám tě v naší Topkové rodině jako dalšího člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo;-) Pozor na závislost těchto stránek, kde kdo už jí tady má i já:-D
Dávám ti 2.bod:yes: to dělám docela často.

Tohle je žravý, dělám to docela často. Děti to zbožňujou i studený.

Věrko, tak tohle papání také můžeme - rychlé, dobré:yes::-D - dávám ještě mletý kmín

jo;-) docela bych si to dal a to i v tuhle hodinu:-p

Tématické fráze:
zapecene brambory se syrem, zapékané brambory s krkovickou, zapekané brambory se šunkou, zapečené brambory s porkem, recepty s krkovickou, zapečená krkovička s bramborem, francouzské brambory s krkovičkou, brambory se šunkou a sýrem, zapečené brambory, zapikane brambory s krkovickou, recept s krkovičkou, brambory s krkovičkou, brambory se sýrem a šunkou, zapecena krkovice s bramborem, zapékané brambory se šunkou a sýrem, co s krkovičkou, smetanové brambory s krkovičkou, zapečené brambory s s porkem, zapečené brambory se smetanou a krkovickou, brambory se šunkou

Suroviny:
brambory, šunka, krkovice vepřová, sýr eidam, pórek, sůl, pepř, smetana ke šlehání

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu