Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Býčí žlázy v tarhoni, se žampiony a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwYq
Moje poznámka
					
				
Býčí žlázy v tarhoni, se žampiony a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwYq
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 6 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 8 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 10 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							žampiony v pytli, 
						
						
							byčí žlázy na houbách, 
						
						
							jak připravit býčí žlázy, 
						
						
							byci zlazy, 
						
						
							bejčí koule, 
						
						
							recepty býčí žlázy, 
						
						
							býčí žlázy recepty, 
						
						
							býčí žlázy recept, 
						
						
							býčí pytel, 
						
						
							býči žlázy na žampionech, 
						
						
							býčí koule, 
						
						
							jak připravit tarhoně, 
						
						
							byčí žlázy složení, 
						
						
							tarhoni, 
						
						
							bejci zlazy, 
						
						
							varime z tarhoni, 
						
						
							tarhoňa se žampiony, 
						
						
							bejci, 
						
						
							tarhoňa složení, 
						
						
							jak vypadají býčí žlázy
						
					
						Suroviny:
						
							býčí žláza, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							cibule, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							pažitka, 
						
						
							petržel, 
						
						
							libeček, 
						
						
							těstoviny tarhoňa, 
						
						
							harmonie chuti, 
						
						
							česnek sušený
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (44)
Cathleen,jéééé tak to su rád, že nejsem trubka
pevnéé pružnééé kuličkyyyy
Cati,mají jí v Makru??
Tarhoňa je výborná a ač se toto jídlo tváří trochu jako rizoto, je to něco úúúplně jiného. Vítaná změna.
oooobožéééééé hahahahahihihi
už jen ten název s tím dovětkem a už jsem se kácela
a pak ty povzbuzující komenty
už ani k tomu vercajku, co amputovali tomu bejkovi, aby z něj caty udělala tuhle dobrotu-pro fajnšmekry,bo já takú odvahu toto vložit do orálních dutin fakt nemám
Rebííí nedej seee
Škoda, že u nás nemají tarhoňu.Dělávala jsem doma drobení jako do polévky a osmahla do růžova a pak se uvařilo ve vodě.Nebylo to špatné,ale tarhoňa to asi nebyla.Nikdy jsem ji nejedla,budu muset sehnat.Takto s tarhońou je ta fotka ták pěkná.
Dnes som schválne iškĺa k mäsiarovi, kde som ich sporadicky vídala. Ale žiaľ, nemali, že prestali objednávať, lebo ľudia nekupujú...
áále jenom čti..a komentuj
cathleen:
za rcp a foto
a P.S.: mám pocit,že celá naše vláda je též bez těchto ozdob...páč tam je těch volůůůůů
Masko je výborné, jemné, vyzkoušej a uvidíš
Já ji vařím v titanovém hrnci, tak ji promíchám jen po zalití vodou a pak už nemusím - nepřipálí se.
Prosím Cathleen o zhovievavosť, nemudrujem, iba pre menej skúsených pridávam rady...