Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 429 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,25 g |
Tuky | 44,65 g |
Vláknina | 9,94 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 8,51 g |
Sacharidy | 50,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba z Delty Mekong
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Alv
Moje poznámka
Ryba z Delty Mekong
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Alv
Nejnovější recepty
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 1 hodinou
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 21 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 21 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 21 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 21 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 47 minutami
Karamel
Kristynanelly před 2 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 3 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 3 hodinami
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 3 hodinami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 4 hodinami
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 4 hodinami
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 4 hodinami
Tématické fráze:
mekong omáčka,
pangas mekong,
recept na rybu,
pangasius ryba foto,
ryba recept,
cibulkovy aspiku,
veprove nudlicky s jidasovym uchem,
odkud pochazi ryba pangacius,
omáčka k pangasovi,
omáčka mekong,
jidášovo ucho recepty pangas s jidasovym uchem,
mekong pangasius,
ryba na nudličky rybí omáčka vejce naložíme
Suroviny:
pangasius,
cibulka jarní,
cibule červená,
paprika čerstvá červená,
jidášovo ucho,
zázvor mletý,
ústřicová omáčka,
omáčka sojová,
vejce,
solamyl,
olej
Komentáře (36)
Aranžmá fotky je dokonalé
ale proti bejčí ozdobě ničehožnic nemám
Maruško, nádhera
nemáš nějaký recept s býčími žlázami
Díky
ta rýže je jasmínová
šmárjá
úžasný a dokonalý recept,moc se mi líbí
a fotto už snad ani komentovat nebudu
další+1