Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 429 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,25 g |
Tuky | 44,65 g |
Vláknina | 9,94 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 8,51 g |
Sacharidy | 50,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba z Delty Mekong
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Alv
Moje poznámka
Ryba z Delty Mekong
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Alv
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 8 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 4 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 4 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 4 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 5 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 5 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 7 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 9 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 9 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 9 hodinami
Tématické fráze:
mekong omáčka,
pangas mekong,
recept na rybu,
pangasius ryba foto,
ryba recept,
cibulkovy aspiku,
veprove nudlicky s jidasovym uchem,
odkud pochazi ryba pangacius,
omáčka k pangasovi,
omáčka mekong,
jidášovo ucho recepty pangas s jidasovym uchem,
mekong pangasius,
ryba na nudličky rybí omáčka vejce naložíme
Suroviny:
pangasius,
cibulka jarní,
cibule červená,
paprika čerstvá červená,
jidášovo ucho,
zázvor mletý,
ústřicová omáčka,
omáčka sojová,
vejce,
solamyl,
olej
Komentáře (36)
Aranžmá fotky je dokonalé
ale proti bejčí ozdobě ničehožnic nemám
Maruško, nádhera
nemáš nějaký recept s býčími žlázami
Díky
ta rýže je jasmínová
šmárjá
úžasný a dokonalý recept,moc se mi líbí
a fotto už snad ani komentovat nebudu
další+1