Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 717 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,70 g |
Tuky | 84,80 g |
Vláknina | 26,80 g |
Cholesterol | 2,66 g |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 191,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová fritatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6jY
Moje poznámka
Bramborová fritatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6jY
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 12 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 12 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 10 minutami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 19 minutami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 4 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 4 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 4 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 4 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 4 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 5 hodinami
Tématické fráze:
fritáta,
fritatta,
španělská fritáta,
fritáta recept,
fracouzské brambory,
fritaty,
špenátová fritáta,
frikata,
friatta,
friatta,
fritata s bramborem,
recepty fritata,
fritatta se špenátem,
fritata z brambor a zampionu,
fritaty s bramborama,
tapas bramborový recept,
bramborova muka,
španělská zeleninová fritáta,
španělská frikatta,
rajčatová fritata s vejci
Suroviny:
brambory,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
klobása,
petržel,
vejce,
sůl,
pepř,
máta čerstvá
Komentáře (4)
Inak španielska tortilla je skutočne zo zemiakov, častokrát len zemiaky a vajcia, netreba ju zamieňať s mexickou tortillou, ktorá je z múky.
Tomuhle se mezi vzdělanci