Suroviny
Porce: 3 velké porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 435 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,39 g |
Tuky | 45,68 g |
Vláknina | 11,52 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 513 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 33,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso s vůní bylinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7Kl
Moje poznámka
Maso s vůní bylinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7Kl
Nejnovější recepty
Květákový řízek
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 21 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno 18. 9. 2025 17:00:02
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno 18. 9. 2025 15:12:02
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře se slaninou a paprikami
jindrastec před 2 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Palenka před 1 hodinou
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
sterzova1963@seznam.cz před 4 hodinami
Gulášová polévka
Jaroslav.gois@gmail.com před 4 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 5 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 6 hodinami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 6 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
bylinky na maso,
bylinky pod maso,
byliny na maso,
bilinky na maso,
maso na bylinkách,
bylinky na hovězí maso,
maso a bylinky,
bylinky k masu,
bylinka na maso,
bylinky a maso,
jake bylinky pod na maso,
jaké bylinky na maso,
bylinky recepty,
čerstvé bylinky na maso,
bylinky do masa,
hovězí maso na bylinkách,
byliny na maso recepty,
bylinky na masa,
bylinky maso,
jake bylinky na hovezi maso
Suroviny:
kližka hovězí,
krkovice vepřová,
tuk,
cibule,
česnek,
koření provensálské,
hříbky sušené,
víno červené,
mrkev,
mouka hladká,
rozmarýn
Komentáře (27)
REBI-s tím PH jsem hrozně zviklaná a nahlodaná
takže ...ukládám
a bude to moc dobré. Dávám ti krásnej 10.bod
PAJASKO-je opravdu rozdíl,dělat v papiňáku a klasicky v hrnci na sporáku
VŠEUMĚLKU-to se takto říct nedá
JIRHOLU-už jsem žádné jiné dochucovadla přidávat nemusela.Ono to vínko,houby i mrkev udělaly takovou navinulou,ale chutnou šťávu.
ANDREJKO-díky