Suroviny
Porce: 8-10 i podle množstí těstovin
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 201 kJ / 3 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,96 g |
Tuky | 26,91 g |
Vláknina | 53,75 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 537,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety Napoli s masem,zeleninou a s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6Vr
Moje poznámka
Špagety Napoli s masem,zeleninou a s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6Vr
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 17 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 28 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 15 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
špagety neapol,
omačka napoli,
napoli omáčka,
spagety s olivami,
omáčka na špagety s olivami,
špagety se zeleninou,
špagety neapol recept,
těstoviny neapol,
špagety s mletým masem a olivami,
neapol spagety,
špagety neapole,
špagety neapoll,
napoli recept,
těstoviny napoli,
jídlo s olivami,
omáčka neapol,
špagety napolli,
omáčka na špagety napoli,
co udělat se zelenymi olivami,
špagety po neapol
Suroviny:
těstoviny špagety,
maso hovězí mleté,
protlak rajčatový,
česnek,
cibule,
rajče,
rajče,
chilli paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá zelená,
olivy zelené,
sůl,
olej,
olej olivový,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
tymián,
sýr tvrdý,
rukola,
petrželka,
parmazán,
citron,
sůl,
pepř
Komentáře (50)
Ivčo, zítra uvařím, ať tu jen nekvákám...
http://translate.google.cz/translate?hl=cs&langpai...
BTW-ve tvém odkazu je výraz Neapol v příslušném pádu
těstoviny miluju a v této úpravě obzvlášť
takže nezbývá,než přidat další bodík