Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 339 kJ / 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,05 g |
Tuky | 28,65 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 2,52 g |
Postup přípravy
Jako přílohu podáváme opékané brambory, které již vařené můžeme opékat v jedné pánvi společně s kousky ryby. Výbornou přílohou je hořčicový dresink.
Zveřejněno 21. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žralok na citronovém pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VJKO
Moje poznámka
Žralok na citronovém pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VJKO
Nejnovější recepty
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Cukeťák
Přidáno před 2 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 19 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské Gröstle
Fitulka před 7 minutami
Asijský pikantní zelný salát
jana 5051 před 22 minutami
Cuketová krémová polévka
Boxiska před 38 minutami
Jednoduché langoše
Fitulka před 47 minutami
Hermelínové kuřecí nudličky
Fitulka před 1 hodinou
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Krajanekcestovatel před 1 hodinou
Hovězí v ústřicové omáčce
SCR_Ltm před 2 hodinami
Fazolový salát
Anna.Milkova před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 2 hodinami
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
zralok recept,
žralok recepty,
jidlo ze žraloka,
maso ze žraloka,
maso žraloka,
zralok maso,
recept žralok,
recept na žraloka,
žralok jídlo,
recepty žralok,
podkova ze žraloka,
obalovany žralok,
recepty na žraloka,
recepty ze žraloka,
jídla z žraloka,
žralok steak s kůží,
jak uvařit žraloka,
žralok kosti,
steak citronový pepř recepty,
recept na pripravu zraloka
Suroviny:
filet ze žraloka,
pepř citronový,
olej olivový,
sůl
Komentáře (46)