Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 885 kJ / 1 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,99 g |
Tuky | 127,53 g |
Vláknina | 24,15 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 47,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso opláchneme, osušíme, prošpikujeme špalíčky slaniny a česnekem, posolíme a posypeme kořením na divočinu.
Krok 2: Cibuli, zbytek česneku a slaniny nakrájíme na plátky a dáme do pekáče. Přidáme bylinky a koření. Maso podlijeme trochou vývaru, dáme do trouby předehřáté na 250°, pečeme asi 30 min., pak ztlumíme na 190° a za občasného podlévaní a přelévání výpekem dopečeme.
Krok 3: Když je maso měkké, tak ho vyndáme (udržujeme v teple). Výpek přecedíme, propasírujeme, necháme zredukovat, vložíme zpět maso a obědváme.
Zveřejněno 30. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí krk na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6WJ
Moje poznámka
Srnčí krk na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6WJ
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 6 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 7 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 7 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 7 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 54 minutami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Radka61 před 1 hodinou
Dýňové muffiny
Slivci před 2 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 4 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 5 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 5 hodinami
Tématické fráze:
srnčí krk,
srnčí krk recept,
srnčí krk recepty,
srnčí krk pečený,
pečený srnčí krk,
srnčí maso krk recepty,
recept na srnčí krk,
recepty srnčí krk,
jeleni krk recept,
pečený jelení krk,
recept srnčí krk,
recepty na srnčí krk,
srnčí pečeně recept,
srnčí pečeně,
jelení krk recepty,
jelen na česneku,
srnčíkrk,
srnčíkrk,
jelení krk,
jelen krk
Suroviny:
krk srnčí,
cibule,
česnek,
šalvěj,
rozmarýn,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
slanina gazdovská,
sůl,
koření na divočinu,
bujón
Komentáře (14)
Simona Kucerova:děkuji Simčo taťka dělá v práci s chlápkem on dělá do myslivosti takže nám vždy něco střelí je to výhoda a ani to není moc drahé