Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 343 kJ / 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,48 g |
Tuky | 11,07 g |
Vláknina | 13,95 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 43,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové maso s jablkovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RKV
Moje poznámka
Dušené vepřové maso s jablkovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RKV
Nejnovější recepty
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 11 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 14 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 18 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové nudličky v divoké omáčce
Jan Nemec před 5 hodinami
Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce
Ketynna před 6 hodinami
Zapékané bramborové pikantule
Lucie1001 před 7 hodinami
Cukeťák
Hejhulka007 před 8 hodinami
Mrkvový koláč se švestkami
dalif před 8 hodinami
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Aleister před 8 hodinami
Rybízová bublanina-jednoduchá
Alma11 před 9 hodinami
Kakaovo-jablečné řezy se švestkami
Pechova.veronika84 před 9 hodinami
Tématické fráze:
dušení vepřového masa,
vepřové maso recepty,
dušená jablka,
dusení masa,
dušená vepřová panenka,
dušená jablka s pudinkem,
dušená jablka s pudinkem,
vepřové maso,
veprova panenka dusena,
recepty z veproveho masa,
dušená jablka recept,
dusene maso,
dušené vepřové,
vepřový bok dušený,
dušení vepřového,
recept z vepřového masa,
maso s jablky,
dušené jablka,
maso na dušení,
veprove kostky s jablky
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
jablko,
masox,
koření kari,
sůl,
cukr,
tuk
Komentáře (13)