Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hříbkový hovězí skoro - guláš

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

paniemko

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 639 kJ /
870 kcal
Bílkoviny100,11 g
Tuky16,85 g
Vláknina47,34 g
Cholesterol 185 mg
Sodík 3,44 g
Sůl8,35 g
Sacharidy59,26 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli pokrájíme na drobno a krátce zpěníme na rozpuště Krok 2: né lžičce másla na teflonové pánvi. Krok 3: Maso i houby nakrájíme na přibližně stejně velké kousky. K cibulce řidáme hříbky a maso a nepřestáváme míchat, v okamžiku, kdy se maso téměř začíná "zatahovat" zaprášíme směs kmínem, paprikou, pepřem a solí. Krok 4: Restujeme na středním plameni dokud se maso nezatáhne, přidáme na tenké plátky nakrájený česnek a podlijeme horkou vodou. Krok 5: Pánev přiklopíme pokličkou a na mírném plameni necháme dusit do změknutí masa. Na závěr zahustíme trochou mouky.

Podáváme nejlépe s tmavým chlebem nebo dlouhozrnnou rýží s pažitkou.

Zveřejněno 7. 8. 2011

Poznámka autorky paniemko

Jedná se o kompromisní verzi velice příjemně pikantního guláše, který nechá vyniknout chuť hub a díky libovému masu a minimu tuku je skoro dietní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hříbkový hovězí skoro - guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vm45

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hříbkový hovězí skoro - guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vm45

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Jednodušší recept a určitě výborný:yes:Moc se mi líbí;-)

hm hezky :yes:

Tématické fráze:
hribkovy gulas, hříbkovy dip, hřípkový dip, hribkovy dipp, hříbkový hovězí skoro-guláš, hribkovy gulas s masem, guláš hříbkový, hřibkovi guláš, dietní hribkovy guláš recept, recept hříbkový guláš, hřibkový guláš recept, hribkovej guláš, hovězí guláš z hrudího, postup na hříbkový dip, omáčka s hovězího hrudího, hribkovi gulas s masem, plátky z hovězího hrudího, hribkovy tatarak, hřibkový dip recept, recept z libového hovězího

Suroviny:
maso hovězí, houba hřib, cibule, česnek, máslo, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín celý, pepř, sůl, voda, mouka celozrnná

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu