Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dvoupatrový řízek na cuketovém plátku

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí řízek dvakrát podélně rozřízneme, ale nedokrojíme až do konce, aby držel pohromadě (viz. obrázek), osolíme, okořeníme. Spodní plátek poklademe rajčaty, bazalkou a Hermelínem, překlopíme dalším plátkem masa. Na další plátek položíme šunku, cibuli, bazalku, uzený sýr a zakryjeme horním dílem. Zavineme do šunky a zpevníme provázkem. Krok 2: Opečeme zprudka na pánvi spolu se silnějším plátkem větší osolené cukety. Cuketu poté potřeme česnekem, dáme na dno zapékací misky, na ni položíme řízek již zbavený provázku a vložíme do rozpálené trouby dopéct. Maso je krásně šťavnaté a šťávička plná chutí.

Zveřejněno 8. 8. 2011

Poznámka autorky 1974andrea

Maso můžete poklást dle chuti jakýmikoliv ingrediencemi.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EKog

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EKog

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (39)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

anetahajdova:Anetko, mně, pokud si vzpomínám,se to nerozjelo, tím sýrem se to dobře spojilo. Ta cuketa vespod zaručuje to, že se maso nevysuší;-)

strašně toho bylo na ty patra, takže mi pak na talíři ten vrch ujel :D

chuťově to bylo dobré, jen tam vůbec nemusela být ta cuketa

anetahajdova:Jak to dopadlo s tím dvoupatrákem, chutnalo?

anetahajdova:Až dojíš, tak dej vědět a pokud možno i s fotkou;-)

dneska to zkouším, a už se na to moc těším

Ještě jednou vám všem velké díky, doufám, že se někdo odváží a zkusí:-)):-8:-K:-K:-*

bombastické, krásné, vymazlené... nemám slov.. to je na vééélikého boda!!!!:yes:

:-p:yes: a bod

Tý, jó, to musí být dobrota.:-p:yes:

Bezva nápad:yes:, určitě vyzkouším:yes: +

Fantom:

Jenda1:
Díky chlapi, od vás mě to obzvlášť těší;-):-8:-K

:yes:super:yes:

Andrejko, krásný recept:-p:-p:-p i fotopostup;-):yes::yes:. :-!:-)):yes::yes::-K +21

Celé odpoledne mi nešel počítač, teď jsem k tomu sedla a koukám, kolik hodnocení na mě juklo:-O. Moc vám všem děkuji, byl to takový ranní nápad a jak je vidět, tak se snad v některých kuchyních ujme;-). Díky :-K:-*

BIGřízek, to je ale hlavička co to vymyslela........:yes:

1974andrea:mne by u vás náramne chutilo, už to vidím...:yes:

Opravdu povedený recept Andreo, nezbylo;-)?

Krásné:yes::-p:-)

:-D výborný nápad;-):yes:

Úžasný nápad za milion:-)) O víkendu vyzkoušíme, ale už teď se těším. Uděluji bodík už jen za ten nápad!:-D

:yes:+15:yes:

:-K:-K;-):-p moc krásné a ukousnu to, nebo si musím vzít "výtah"?:-)) superka:-K:yes:

:-Knení co říct:-pjako vždy paráda+1:yes::yes:

:-p:yes::yes:+11

Moc fajnový receptík:-p+8:yes:A krásný fotopostup:-!:yes:

Moc vám dámy všem děkuji:-K:-8, snažím se, snažím ...:-D:-))

Andrej, moc pěkný recept. A tvé fotky jsou lepší a lepší :yes::-K.

paráááda:yes::yes:

Tématické fráze:
řízky z cukety, cuketa jako řízek, cuketové řízky, cuketa na řízek, řízek, řízky-z-cukety, řizek s cukety, recepty z cukety na řízek, cuketové řízky z trouby, cuketové řízky recepty, recepty na řízky z cukety, recept řízky z cukety, cuketa na řízek recept, cuketa řízek, andreé řízky, řízek z cukety, přírodní řízek z cukety, řízek v cuketě, vepřové maso v cuketovem bramboráku, dvoupatrový dort s fotkou

Suroviny:
řízky kuřecí, šunka sušená, sýr hermelín, sýr uzený, rajče, cibule, bazalka čerstvá, česnek, cuketa, koření grilovací, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu