Postup přípravy
Krok 1: Cuketu očistit od semínek, neloupat a nakrájet na 3 mm plátky (půlkolečka).
Krok 2: Na plechu osolit a nechat 20 minut vypotit.
Krok 3: Omýt, osušit, 15 minut v troubě pod grilem na max. teplotu opékat.
Krok 4: Cuketa by měla mít nazlátlé, místy i hnědé okraje.
Krok 5: Tyčovým mixérem rozmixovat: cuketu, olivový olej, mandle, sýr.
Zveřejněno 11. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pesto z cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7JD
Moje poznámka
Pesto z cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7JD
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 8 minutami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 42 minutami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 59 minutami
Sváteční koláčky
Koffi před 2 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 2 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 2 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 2 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 2 hodinami
Jogurtová bábovka s rybízem
Buchta9749 před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 4 hodinami
Tématické fráze:
cuketové pesto,
pesto z cukety,
recepty z cukety,
pesto,
cuketa pesto,
cuketa recepty,
pesto z cuket,
cuketové pesto recept,
pesto z dýně,
recept na cuketove pesto,
italské pesto,
pesto s cukety,
žlutá cuketa recepty,
pesto cuketa,
pesto cuketové,
recept na pesto,
zelena cuketa,
zelené cukety,
pesto z cukety recept,
pesto recept
Suroviny:
žlutá cuketa,
mandle loupané,
parmazán,
olej olivový,
petržel,
Komentáře (22)