Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 534 kJ / 2 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,18 g |
Tuky | 16,31 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 329 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 637,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
NETINKA S MAJOLKOU®
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRAA
Moje poznámka
NETINKA S MAJOLKOU®
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRAA
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno 3. 8. 2025 08:18:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
Boxiska před 10 minutami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 18 minutami
Bramboračka
Kajkajak před 40 minutami
Pizza ze sušeného droždí
Mlateli před 48 minutami
Cuketový koláč s ovocem
Debackey před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
DavidVolvo před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
Dakota před 2 hodinami
Kotlíkový party guláš
alan.h před 3 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
Jara24 před 3 hodinami
Hovězí guláš se sušenými houbami
radekfiala před 4 hodinami
Tématické fráze:
jitulčiny recepty,
jitulciny nejnovejsi recepty,
kynute testo s Majolkou®,
kynuté koláče s Majolkou®,
buchta s Majolkou®,
kynutý koláč s Majolkou®,
majonézová buchta,
koláče s Majolkou®,
kynuté buchty s Majolkou®,
buchty z Majolkou®,
koláčky z Majolky®,
nové jitulčiny recepty,
testo s Majolkou®,
kynutý koláč z Majolky®,
buchty s Majolkou®,
koláč s Majolkou®,
koláče z Majolky®,
kolac netinka,
buchta z Majolky®,
kynuté koláčky s Majolkou®
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
prášek do pečiva,
mléko,
vejce,
majolka,
jahody
Komentáře (12)
Jinak Netinka tomu říkala také moje babička. A pravá Netinka je z kynutého těsta. Nejlepší je s tvarohem, rebarborou a drobenkou.