Tataráček
Tatarák je oblíbená pochoutka ze syrového masa, kterou dochutíme česnekem a kořením. Nejlépe chutná na osmažených křupavých topinkách. Skvěle se hodí jako slavnostní večeře, nebo pohoštění pro návštěvu.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1RM
Moje poznámka
Tataráček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1RM
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 12 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 15 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Marfyk před 4 minutami
Banánové lívance
Mazej před 20 minutami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 54 minutami
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 59 minutami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
Slavista62 před 1 hodinou
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 3 hodinami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 13 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 13 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 13 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 13 hodinami
Tématické fráze:
tatarák recept,
hovězi tatarák recept,
recept na pravý tatarák,
pravý hovězí tatarák,
pravý tatarák recept,
pravý tatarak,
recept tatarak,
domáci tatarak,
jak se dela tatarak,
studená kuchyně recepty,
jak udělat tatarák,
z čeho udělat tatarák,
recept na hovězí tatarák,
tatarak,
ingredience do tataráku,
recepty tatarák z hovězího,
domaci tatarak recept,
recepty tatarák,
recepty na pravý tatarák,
z ceho se dela tatarak
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
pepř,
omáčka worcesterová,
chilli,
česnek,
cibule,
žloutek
Komentáře (20)
Na druhou stranu, takový tataráček z blíže nespecifikovaného masenka, např. z kližky, tak to musí být "maso"
No, zvláště škrábání takové flákoty, že
savlinka: " masíčko řádně propasírujeme"
Jak se to dělá?
Ale o paštikách i o Májce zrovna včera byly psány nepěkné věci, potažmo o zdraví.