Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 234 kJ / 56 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,78 g |
| Tuky | 0,75 g |
| Vláknina | 4,33 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 90 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 9,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roládka s rýží a osmaženou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA3P
Moje poznámka
Vepřová roládka s rýží a osmaženou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA3P
Nejnovější recepty
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Nadýchané bagety
Přidáno před 5 hodinami
Rychloštrúdl
Přidáno před 5 hodinami
Jablkové měšce
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové růžičky v listovém těstě
Přidáno před 6 hodinami
Máslová dýně
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 23 minutami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 58 minutami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 2 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 4 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 4 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 4 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 5 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 5 hodinami
Medovníková roláda
vagundova před 6 hodinami
Tématické fráze:
veprova roladka,
ryže s cibulí,
vepřové s rýží,
roláda s rýží,
závitky z bůčku z pořadu prostřeno,
jak osmažit cibulku,
ladův bůček,
rýže na cibuli,
vepřova rolada s riži,
vepřova rolada,
hovězí rolada s riži,
recepty rolada z veprove kyty priloha ryze,
varěná rýže s cibulkou,
vepřové s rýží v troubě,
jak osmažit cibulku do křupava,
veprova pecene s rizi,
roláda s cibulí podle jany remkové,
jak osmažit cibulku do křupava?,
vepřová rolada prostřeno,
česke jednoduche recepty z vepřove plece
Suroviny:
plec vepřová,
rýže,
cibulka,
cibule,
pepř,
sůl,
masox,
olej,
mouka hladká
Komentáře (22)
máte pravdu .. teď už to není jen o vaření, ale o otm, jak se ty lidi vzájemně shazují ... a kritizují jenom sami sebe - osobnost, a ne to, co uvaří ...
moc dobré je nasypat na maso s rýží a cibulí ještě sušené houby, pouze namočené, ne tepelně zpracované a teprve poté sbalit do roládky.
Jinak jo je to tuctový, ale dobrý
Při tom tohle není vůbec špatné jídlo, naopak
Jani za hezký recept díky a bodík je jistý
cathleen: Já jem zkusila tu šťávu, nevím proč, ale neměla chybu. Opravdu to i krásně vonělo. Jen jsem popravdě nezaregistrovala, jestli ta rýže měla být vařená, nebo syrová