Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 534 kJ / 2 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,18 g |
Tuky | 16,31 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 329 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 637,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
NETINKA S MAJOLKOU®
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRAA
Moje poznámka
NETINKA S MAJOLKOU®
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRAA
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 2 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 2 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 2 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 2 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 3 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 5 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 6 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 6 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 7 hodinami
Tématické fráze:
jitulčiny recepty,
jitulciny nejnovejsi recepty,
kynute testo s Majolkou®,
kynuté koláče s Majolkou®,
buchta s Majolkou®,
kynutý koláč s Majolkou®,
majonézová buchta,
koláče s Majolkou®,
kynuté buchty s Majolkou®,
buchty z Majolkou®,
koláčky z Majolky®,
nové jitulčiny recepty,
testo s Majolkou®,
kynutý koláč z Majolky®,
buchty s Majolkou®,
koláč s Majolkou®,
koláče z Majolky®,
kolac netinka,
buchta z Majolky®,
kynuté koláčky s Majolkou®
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
prášek do pečiva,
mléko,
vejce,
majolka,
jahody
Komentáře (12)
Jinak Netinka tomu říkala také moje babička. A pravá Netinka je z kynutého těsta. Nejlepší je s tvarohem, rebarborou a drobenkou.