Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NETINKA S MAJOLKOU®

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JIRICKA

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 534 kJ /
2 996 kcal
Bílkoviny67,18 g
Tuky16,31 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 329 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy637,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve smícháme sypké suroviny a potom přidáme mléko, vejce a nakonec zamícháme majolku. Krok 2: Nalijeme na vymazaný a hr. moukou vysypaný plech a poklademe ovocem a zasypeme drobenkou. Krok 3: Pečeme v předehř. troubě na 180 st. - dokud není netinka zlatavá.

Zveřejněno 5. 6. 2009

Poznámka autora JIRICKA

Zdroj: Jitulčiny recepty

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

NETINKA S MAJOLKOU®

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DRAA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

NETINKA S MAJOLKOU®

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DRAA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Nevěděla jsem,co to je netinka,tak teď už to vím a netinku vyzkouším.;-):-K+1:yes:

tak konečně se mě povedla netina, která není tvrdá:))) moc dobré těsto!!!určitě budu používat...doporučuji vrch ještě pomazat zakysanou smetanou a na to hodit ovoce...mňamka..:-K

Jiřičko, včera jsem nestihla zužitkovat natrhané jahody a tak jsem hledala a našla tvůj recept, který mne oslovil - je rychlý a je jahodový a těsto vláčné. Za chvilku bylo upečeno a výsledek je patrný na přiložených fotkách, moc děkuji a bodík letí:-).

Boubelindo, tak jsi mě navnadila, že jsem si to uložila a určitě Netinku udělám-ten název je takovej divnej:-D,ale i na tom obrázku vypadá křehce:-p

Jiřičko, netinka je krásně vláčná a dobroučká (soudím dle obličejů rodiny:-D) Bodík letí:yes:

jitule, tak to jsem teď viděla někde, myslím právě v AHA pod názvem "rozhádaná buchta", aspoň to tak vypadalo, ale nevím, jestli je tam ta majonéza.;-)

Pro ty, které by rádi viděli fotečku, tak to vypadá takto: http://bucifousek.webgarden.cz/buchty-moucniky/net... :-p
Jinak Netinka tomu říkala také moje babička. A pravá Netinka je z kynutého těsta. Nejlepší je s tvarohem, rebarborou a drobenkou. :-p:-))

To říkala i moje babička.Netinka je koláč na plech s různou náplní a s drobenkou.Dělám ji dost často,je to rychlejší než malé koláče.Nejlepší s mákem,povidly,tvarohem.Ale dělám to z kynutého těsta.Jen jsem chtěla objasnit ten název.Mělo by to být jen slabounké těsto.

Proč netinka nevím - zaujal mě právě ten název.

no vidis jiricka...a nabuduce, keby sa ti to podarilo este odfotit...btw...preco sa to vola netinka?

Tématické fráze:
jitulčiny recepty, jitulciny nejnovejsi recepty, kynute testo s Majolkou®, kynuté koláče s Majolkou®, buchta s Majolkou®, kynutý koláč s Majolkou®, majonézová buchta, koláče s Majolkou®, kynuté buchty s Majolkou®, buchty z Majolkou®, koláčky z Majolky®, nové jitulčiny recepty, testo s Majolkou®, kynutý koláč z Majolky®, buchty s Majolkou®, koláč s Majolkou®, koláče z Majolky®, kolac netinka, buchta z Majolky®, kynuté koláčky s Majolkou®

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr krupice, prášek do pečiva, mléko, vejce, majolka, jahody

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu