Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 531 kJ / 1 800 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,92 g |
| Tuky | 60,17 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 4,79 g |
| Sůl | 11,58 g |
| Sacharidy | 200,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gazdovské zemiaky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9MN
Moje poznámka
Gazdovské zemiaky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9MN
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 11 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 23 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 5 minutami
Květáková polévka se zeleninou bez smetany
Topmoni před 14 minutami
Sýrovo - kuřecí placičky
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra - luxusní
Sahula před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s uzeným masem
karlos.86 před 1 hodinou
Sladkokyselá vepřová játra
Sahula před 1 hodinou
Sladkokyselé vepřové maso
Sahula před 1 hodinou
Perníčky - měkké bez čekání
Dycky před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s kapustou
hippmann před 2 hodinami
Tématické fráze:
gazdovske brambory,
zemiaky,
gazdovske brambory recept,
recepty zemjaky,
recept gazdovské brambory,
gazdovsky jogurt,
gazdovský syr recepty,
zemiaky recepty,
zemjaki,
zemiaky recept,
gazdovské recept,
gzdovské brambory recept,
recepty gazdovský syr,
recepty z eidamu a ementálu,
sýri smetana,
veršované zemiaky,
gazdovské brambory s uzeným,
gazdovský hrnec,
gazdovské pečené brambory,
gazdovske syri
Suroviny:
brambory,
sýr feta,
sýr eidam,
jogurt bílý,
sůl,
česnek,
petrželka
Komentáře (13)