Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 808 kJ / 6 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,06 g |
Tuky | 362,41 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 961 mg |
Sůl | 2,89 g |
Sacharidy | 639,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční tvarohový moučník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER80
Moje poznámka
Sváteční tvarohový moučník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER80
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 31 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 33 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
tvarohový moučník,
tvarohové moučníky,
sváteční buchta,
lehký sváteční moučník pudinkový,
výborný tvarohový moučník,
svatecni tvarohove rezy,
výborný moučník,
tvarohové moučníky na plech,
moučníky na plech s tvarohem,
linecké řezy s tvarohem,
svatecni buchty,
tvarohový moučník na plech,
moučník z tvarohu,
moučník s tvarohem,
linecká buchta s tvarohem,
buchta s tvarohem a pudinkem,
moučník z bílků,
sváteční dezert,
moučníky s tvarohem,
moučníky z tvarohu
Suroviny:
mouka polohrubá,
tuk,
cukr,
prášek do pečiva,
žloutek,
tvaroh,
mléko,
olej,
žloutek,
pudink vanilkový,
bílek,
cukr
Komentáře (15)
Děkuji
Díky za rychlou odpověď, čím dřív to budu vědět, tím dřív vyzkouším