Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 148 kJ / 4 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,63 g |
Tuky | 390,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 986 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 127,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tak 2 - 3 hodiny před zdobením si uvaříme puding. Mléko, cukr, 2 pudinky na hustou kaši. Vše přelijeme do jiné nádoby, uhladíme, pomalu ze strany lijeme studenou vodu, necháme vychladnout. Voda nám zabrání škraloupu. Do stejné místnosti dáme obě másla a čekáme na stejnou teplotu.
Krok 2: Když je vše vychladlé, rozehřáté, připravíme si krém ke zdobení. Vodu z nádoby vylijeme, puding dáme do větší, vyšší nádoby a šleháme elektrickým šlehačem na kaši. Pak pomalu přidáváme máslo, stále vše šleháme. Pokud je krém málo sladký, můžeme přidat moučkový cukr, já dávám tak lžičku.
Zveřejněno 27. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort abstraktní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KAwR
Moje poznámka
Dort abstraktní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KAwR
Nejnovější recepty
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 11 hodinami
Pečený hruškový čaj
Přidáno před 11 hodinami
Hrušková povidla se skořicí
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 12 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 34 minutami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 2 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 2 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Anche před 3 hodinami
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 4 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 5 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 5 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 10 hodinami
Tématické fráze:
apstraktní dorty,
abstaktní dort,
dort dojté srdce,
abstraktní zdobení,
abstraktní zdobení dortů,
dorty s fotopostupem,
dort,
dort recepty zdobení
Suroviny:
korpus,
šlehačka,
ztužovač,
mandarinky,
alginátové ovoce,
kokos,
mléko,
cukr,
pudink,
máslo,
tuk perla,
cukr moučkový,
potravinářské barvivo
Komentáře (15)