Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 949 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,34 g |
Tuky | 34,41 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 355 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,07 g |
Sacharidy | 44,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8pR
Moje poznámka
Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8pR
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 24 minutami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 14 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 35 minutami
Cuketová buchta
vojfrancezska před 41 minutami
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 8 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 9 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 11 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 12 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 12 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 14 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 15 hodinami
Tématické fráze:
plíčka,
z čeho jsou plíčky,
jak dlouho vařit plíce,
plíčka na smetaně,
co jsou plíčky,
plátky v bylinkovém těstíčku,
jak udelat jatra na panvice,
kachní plíčky,
vepřová plicka,
recepty s aztéckým kořením,
vepřové plíce recept,
pličky na smetaně,
vepřové kotlety v bylinkovém těstíčku,
plíčky recept,
sýrovo-bylinkové těstíčko,
jak dlouho varit plicka,
pličky minutka,
plíčky,
plíce smaženky,
bylinkové těstíčku
Suroviny:
plíce vepřové,
masox,
mrkev,
celer,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
libeček,
celer,
koření aztécký poklad,
sůl,
olej,
vejce,
sýr tvrdý,
mléko,
mouka hladká,
čerstvé bylinky
Komentáře (9)
VAŘILAMYŠKA-Ivi plíčky vařím v papiňáku 30minut a pak nechám uzavřené dojít.Vařím je v 9l.V menším by se určitě ucpal ventil,když vařením nabydou a to by byla hezká mela
ŽÍŽALA-Jaruš děkuji za odpověď pro neregistrovanou PAVLU
REBI-
musí to být piplačka, ale výsledek, dle fotek, stojí jistě za tu námahu
mám na to chuťana
P.S. ten obrázek,kde je pánev..tak ten kousek vlevo,to vypadá jak kapřík