Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 359 kJ / 1 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,53 g |
Tuky | 49,02 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 641 mg |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 4,96 g |
Sacharidy | 34,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené koleno s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Xg
Moje poznámka
Pečené koleno s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Xg
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 3 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 11 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 23 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
pečené vepřové koleno,
receoty,
pečení vaření,
vepřove koleno pečene,
pečení masa,
veprove koleno recept,
pečené koleno podle babici,
plněné koleno,
pečení vepřového masa,
pečena vepřová kolena,
veprove koleno podle polreicha,
recept vepřove koleno,
mletá masa,
bavorske koleno,
vepřové koleno babica,
plněné vepřové koleno,
pečené vepřové koleno babica,
bavorské vepřové koleno,
vepřové koleno plněné mletým masem,
nádivané vepřové koleno
Suroviny:
koleno vepřové,
maso vepřové mleté,
klobása,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
majoránka,
olej,
koření zabijačkové,
alobal
Komentáře (16)