Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 684 kJ / 3 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,73 g |
Tuky | 176,78 g |
Vláknina | 21,75 g |
Cholesterol | 981 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 392,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízový chlebíček z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAJ3
Moje poznámka
Rybízový chlebíček z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAJ3
Nejnovější recepty
Košíčky Pavlova
Přidáno před 14 minutami
Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Přidáno před 21 hodinami
Sýrové placky s houbami
Přidáno před 22 hodinami
Pletýnky plněné sýrem s česnekovým máslem
Přidáno 30. 7. 2025 05:00:02
Fit zelný salát se žloutkovým dresinkem
Přidáno 29. 7. 2025 17:20:22
Pomerančová zmrzlina
Přidáno 29. 7. 2025 13:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečený čaj
Janina007 před 9 hodinami
Čalamáda "Uncle Bens"
Madlenka123 před 10 hodinami
Cibulové chutney (čatní)
danielmunzig před 11 hodinami
Pečená švestková povidla
REMTA Roman před 11 hodinami
Vyletněná meruňková marmeláda
Cambel před 11 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
ajapanackova před 12 hodinami
Obalovaný květák pečený s bramborami na šlehačce
cora666 před 14 hodinami
Sušenkový koláč
Jirka55221 před 14 hodinami
Bleskový kefírový koláč s ovocem
Eri86 před 15 hodinami
Kynutý makový závin
Jara24 před 15 hodinami
Tématické fráze:
koláč s aronií,
buchta s aronií,
rybízová buchta z pekárny,
rybízová buchta z domácí pekárny,
pečení s aronií,
pecky červeného rybízu fotky,
chlebíček z pekarny,
buchta z aronie,
jak se naučit delat chlebíček,
ribizový kolác,
domácí pekárna a buchta z rybizem,
chlebíček s červeným rybízem,
rybízový kolác z pekárny,
rybízovy kolac z domaci pekarny,
buchta s červeným rybízem z domácí pekárny,
rybízový moučník z pekárny,
ribízový koláč z domácí pekárny,
jak zachazet z pekarnou,
bezinky na buchtě,
recepty s aronii
Suroviny:
máslo,
vejce,
esence vanilková,
ořechy mleté,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
soda jedlá,
cukr,
sůl,
rybíz
Komentáře (28)
Příště to dělat nebudu, po konzultaci s jednou zdejší kuchařinkou spíš zkusím přidat pohankovou mouku případně to udělám podle originálu no...
Udělala se mi silnější tmavá kůrka, střídka je ale vynikající, vláčná a nedusí. Kůrku jsem holt ořezala
Tvoje fotka je parádní
ani ostružiny už nejsou
u vás jo,jo
asi to u nás dozrává všechno dřív
uvažuju, čím bych ho nahradila ze sezonního ovoce a nic mě nenapadá,co by bylo kyselkavé a pikantní jak ten rybíz
Děkuju
může to být dobré,ale já byh to asi upekla v troubě,např.v chlebíčkové formě nebo srnčím hřbítku
jinak