Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 656 kJ / 2 069 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,44 g |
| Tuky | 180,51 g |
| Vláknina | 9,15 g |
| Cholesterol | 276 mg |
| Sodík | 704 mg |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 18,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zázvorový bůček z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGDD
Moje poznámka
Zázvorový bůček z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGDD
Nejnovější recepty
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 2 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 3 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 3 hodinami
Chlebíčky s řepným hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Jemné marokánky
Přidáno před 4 hodinami
Mandlové laskonky
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké cukroví
Evellinka před 18 minutami
Květákový mozeček
radekfiala před 21 minutami
Staročeská pučálka
Iricek před 47 minutami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 1 hodinou
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 1 hodinou
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 2 hodinami
Bezpracný perník
Fitulka před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 2 hodinami
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 3 hodinami
Tématické fráze:
bůček recepty,
bůček na zázvoru,
bucek,
vařený bůček v papináku,
papiňák recepty,
vepřoví buček trochu jinak,
pečení v papiňáku,
bůček jinak,
recept na buček,
jak dlouho vařit bůček,
jak upravit bucek,
zazvorovy bucek,
bůček trochu jinak,
co je to zoft,
vepřový bůček recepty,
vepřový bůček se zázvorovou omáčkou,
čerství zázvor a bůček,
bůček v receptech,
recept bůček,
jak pripravit chutny bucek
Suroviny:
bůček vepřový,
sádlo,
cibule,
česnek,
kmín celý,
zázvor mletý,
masox,
voda
Komentáře (80)
bodík už jsem dala dřív, teď jenom obrázky, jestli teda neva
jo, zázvor jsem dala čerstvý, nakrájený na malilinké kousíčky.. MLASK je to
Irenko,budu ráda,když bude chutnat a hlavně díky za vyzkoušení
Jinak receptík mňam
Když to nejíme třikrát denně, ale jen občas....
Za mě máš bod, protože já bůůůůček rád.
Pokud ti to ale nikdo nenutí, přejdi a vař dle svých zvyků. Dobrou chuť a hezký den
REBI a víš jak ten zbylý výpeček se sádýlkem chutnal na čerstvém chlebíku
Děkuji vám všem za milé komentíky a body
já mám hlad
ty máš bod
Ten zázvor je v mase moc dobrý