Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené řízečky z gothaje

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lilith-Isa Lilith-Isa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 554 kJ /
1 328 kcal
Bílkoviny92,25 g
Tuky97,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 430 mg
Sodík 5,90 g
Sůl14,25 g
Sacharidy20,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Gothaj nameleme nebo nastrouháme, přidáme nastrouhaný sýr a promícháme. Krok 2: Ze směsi tvoříme silnější placičky, které obalujeme v trojobalu, osmahneme na pánvi, ale jen tak, aby se zatáhla strouhanka. Krok 3: Pak naskládáme do pekáče, na každý řízeček dáme kousek másla a dáme zakryté péct na 200°C do trouby, dokud nezezlátnou. Podáváme s bramborami podle chuti.

Zveřejněno 14. 9. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené řízečky z gothaje

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LAXW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené řízečky z gothaje

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LAXW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

ambrozinka: ano vozí nám ho řezník,a vyhazovat ho nebudu...:-!

U Vás ten gothaj jede v plném proudu koukám :-D

no prosím, i u nás se občas objeví pouze obalený a osmažený plátek gothaje (studentský řízek) ale tohle je propracovanější, takže parááááááda :yes::-D- přidám kousek nasekané pažitky:-p

pokud to není obden, proč ne;-):-?:yes:

To je bomba perfektní!!!!! a samozřejmě dávám +:yes:

:yes:no to je pecka...takový správně jedovaty,žádný light a zdravá strava......:yes:výýýýbornýýýý:-!

Príma jídlo,které si i u nás občas ocitne na talíři:-p+6:yes:

Oblíbené řízečky mé tchyně :-) Ale i já si s ní dám :-):yes:+5

Takový oběd by mi jednou za čas vůbec nevadil:yes:

Jéééé, návrat strateného syna :-D:-D:-D ale nemyslím to ironicky ;-):-D

Áááá, gothaj je zpět :-D. Ale jo, takhle upravené proč ne, to je takový "chudý příbuzný holandského řízku". Určitě to bude jedlý :yes:

Náhodou, to by u nás asi chutnalo! ;-) Gothaj máme rádi, a někdy si ho dáváme jako tlačenku - s cibulí a octem, ale musí být ten salám nakrájenej na tenký kolečka.. Jednou za čas - dobrá mňamka, proč ne? :-p

Tématické fráze:
recepty z gothaje, obalený gothaj, co uvařit z gothaje, gothaj s cibulí, gothaj recepty, opečený gothaj, gothaj recept, jídla z gothaje, holandský řízek pečený v troubě, co z gothaje, jídlo z gothaje, oběd z gothaje, obalovaný gothaj, řízky z gothaje, recepty s gothaje, recept z gothaje, gothaj s cibulí a octem, gothaj, studentský řízek, co uvarit s gothaje

Suroviny:
salám gothaj, sýr tvrdý, mouka, vejce, strouhanka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu