Plněné prsteny z Gothaje

Colombo65 Kuchař: Colombo65

Doba přípravy: 15 minut 4-6 porcí Ostatní 3 názory

Suroviny

10 koleček salámu Gothaj
1/2 balení sýru Hermelín
1 vejce
olej
kečup
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájená kolečka salámu Gothaj cca 1,5 cm široká s otvorem od vykrajovátka (vykrojené části lze využít do ražničí - tak jako v tomto případě, kdy se jednalo o jinak nevyužitelný zbytek).

  2. Rozpálíme si na pánvi trochu oleje vložíme prsteny salámu Gothaj. V misce rozšleháme jedno vejce a smícháme jej s nadrobno nakrájenou polovinou sýru hermelín.

  3. Tuto směs za pomoci lžičky po otočení opečeného jedné strany salámu plníme do otvoru a smažíme do zhoustnutí. Podáváme dle chuti zdobené kečupem a jako příloha je vhodný čerstvý chléb.

Poznámka

Vaření beze zbytků !

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Plněné prsteny z Gothaje

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

  • suzanna suzanna

    Otto, jakou značku gothaje jsi použil, nepamatuješ se? Já s ním mám špatné zkušenosti, už 2x jsem koupila takový, že se nedal jíst ani za syrova...a obávám se, že po tepelné úpravě by z něj zbylo jen bláto:-//

    Odpovědět

  • cardanka cardanka

    Colombo:-K ty jsi vážně jako detektiv Colombo;-), který vždy přijde s báječným nápadem:yes:. Ne jinak tomu je i u tohoto receptu:-p. Posílám 1. bodíka:yes: a foto? No jak jinak - exlusive;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: recepty z gothaje recepty z gotthaje opečený gothaj gothaj recepty recepty s godhajem recepty s gothaje papriky plněné gothaj. salámem plněný godhaj gothaje vaření z gothaje plneny hermelin s gothajem gothaj recepty s nim recept z gothaje hermelín v gothaje opečené gothaj vykrojený plněný hermelín v listovém těstě smažený gothaj plněný sýrem opeceny gothai s recepty papriky plněné s gothaj.salámem chléb z gothaje

Zapomněl/a jsem heslo