Suroviny
Porce: 8 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 109 kJ / 3 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,47 g |
Tuky | 142,37 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 6,62 g |
Sůl | 16,54 g |
Sacharidy | 365,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bačovy šátečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9Gr
Moje poznámka
Bačovy šátečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9Gr
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 8 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno 2. 9. 2025 20:08:14
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Belgické vafle
ne.honzula12 před 1 hodinou
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 2 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 2 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 3 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 5 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 7 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 7 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 7 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
bačovy taštičky,
šátečky,
bačovi taštičky,
satecky s brynzou,
vařené šátečky,
bačovy taštičky recept,
šátečky recept,
plnené šátečky vařené,
šátečky s mákem,
satecky s bryndzou,
plněné šátečky vařené ve vodě,
domácí šatečky,
šátečky z domácí pekárny,
bacovo tasticky,
bacovo tasticky z brambor,
brynzové šátečky,
šátečky vařené ve vodě,
tvarohové šátečky vařené,
vdolky plněné zelím,
recept bačovi taštičky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
olej,
sůl,
mouka hrubá,
mouka hladká,
brambory,
olej,
cibule,
slanina anglická,
brynza,
vejce,
sůl
Komentáře (63)
cathleen:dnes jsem donesla vzorek do práce a velmi chutnalo,mám tě pochválit
No a ten bača mi zase připadá, jako kdyby měl na uších činely.
Čau, jdu k očnímu
A potři je rozšlehaným vejcem, budou se krásně lesknout + posyp makem nebo semínkem.
Na babinci bude chtít spíš každý jen zobnout, ochutnat
Všechny je máte "jak na výstavku"
se sublimací vydatně pomáhal syn
no,já si teda šátečky představuju jinak...např.ty tvoje,ano, to jsou šátečky
rebeka: rebi, jsem ráda, že chutnají, patvary to teda v žádném případě nejsou
tvůj recept opět nezklamal...s těstem se fantasticky pracuje, nemusela jsem nic podsypávat, je krásně pružné, chuť úžasná, je to voňavé a dobrééé
akorát ty moje patvary
kdybys chtěla moje fota smazat,tak klidně,aby to třeba neodradilo další pekařky
zaokrouhluju na krásných 30 bodíků
a děkuji
za chvíli jdu na to
jsem zvědavá,jestli to nezmastím
pak podám raport
Simona Kucerova:
Jinak se už těším, jak vyzkouším