Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 787 kJ / 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,20 g |
Tuky | 5,70 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní plátek s pepřovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVo9
Moje poznámka
Přírodní plátek s pepřovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVo9
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 4 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 5 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 5 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 6 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňové muffiny
Slivci před 1 hodinou
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 2 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 3 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 4 hodinami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 4 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 5 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 5 hodinami
Tématické fráze:
pepřový sos,
vepřová pečeně bez kosti plátky recept,
přirodní vepřová pečeně,
vepřova pečeně přírodní,
pepřový přeliv na maso,
vepřová pečeně bez kosti plátky,
vepřové plátky pečene přírodní,
pepřový bešamel,
přeliv na maso pepřový,
veprove platky s peprovym prelivem,
prirodni kureci platek,
vepřová pečeně bez kosti plátky recepty,
přírodní plátky,
prirodni kureci platek s ryzi,
sos na přírodní maso,
recept na kureci prirodni platek,
recept na přírodní vepřové plátky,
přírodní vepřová pečeně s kostí recept,
rychly přírodní platek,
preliv k masu
Suroviny:
pečeně vepřová,
pepř čtyř barev,
pepř mletý,
sůl,
olej,
solamyl,
voda
Komentáře (14)
já tedy také volím bram.kaši nebo rýži, ale občas zhřeším a pochutnám si na hranolkách
Pajajko, já jsem taky čistokrevná masařka- ne moucha