Sušená cibule
Pokud máte větší množství cibule ze zahrádky nebo jí výhodně koupíte, pak je dobře jí zpracovat, aby se nezkazila. Pak jí můžete mít vždy při ruce v případě potřeby.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 070 kJ / 6 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,00 g |
Tuky | 512,00 g |
Vláknina | 300,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 450,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sušená cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g71l
Moje poznámka
Sušená cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g71l
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 30 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 34 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
sušená cibule,
susena cibule recept,
sušená smažená cibule,
sušení cibule,
susena smazená cibule recept,
jak sušit cibuli,
jak usušit cibuli,
sušená cibulka,
susena cibule priprava,
sušení cibule v sušičce,
smažená cibulka do zásoby,
smažená cibule sušená,
sušená smažená cibulka,
jak použít sušenou cibuli,
cibule,
recepty z cibule,
smažená sušená cibule,
cibule sušena,
recept na sušenou cibuli,
cibule recepty
Komentáře (24)
www.mapaobchodu.cz/pobocky/jip/
Dobrý den,
sušenou cibulku používám všude, když se mi zrovna nechce dělat čerstvou.
Dá se použít i do guláše ke konci, ale myslím si, že je to škoda.
Já ji dávám často do bramborové kaše, také i na pomazaný chléb máslem nebo sádlem
Do pomazánek a když dělám pizzu, tak posypu cibulkou je to prostě dobrota
Jinak ta paní v prodejně mi říkala, že by se neměla už dál tepelně upravovat, mohla by zhořknout, ale dát ji úplně na konec do teplého pokrmu, aby se jakoby prohřála, nejlepší je prý ale na studená jídla - chleba s mádslem, pomazánky,sýry a nebo samotné k vínu nebo pivu
No to fakt nevím já by jsem si netroufla, pokud máš dobrý hrnec tak to je rychle, jen to občas promíchat.