Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 747 kJ / 418 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,73 g |
| Tuky | 3,09 g |
| Vláknina | 36,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 70 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 75,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, v kastrolu si rozehřejeme sádlo, na něm usmažíme dozlatova nadrobno nakrájené cibule, přidáme maso, pepř, sůl, papriku, pokrájenou feferonku, rajčatový protlak a necháme po osmažení dusit až do tuku.
Krok 2: Pak guláš zaprášíme hladkou moukou, kterou necháme osmahnout, podlijeme horkou vodou, přidáme masox a dusíme dál, dokud maso nezměkne a tuk se odděluje od šťávy.
Krok 3: Nakonec posypeme majoránkou, promícháme, na talíři ozdobíme zakysankou (nebo tatarkou) a můžeme jíst.
Zveřejněno 28. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lahůdkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5yJ
Moje poznámka
Lahůdkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5yJ
Nejnovější recepty
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 1 hodinou
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 7 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 7 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 19 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 20 minutami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 24 minutami
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 1 hodinou
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 1 hodinou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Saphena před 2 hodinami
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 4 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 5 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 6 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 7 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 7 hodinami
Tématické fráze:
lahudkovy gulas,
guláš s tatarkou,
guláš flamendr,
hovězí přední guláš,
guláš hovězí přední,
hovězí přední krk recept,
hospodský guláš,
hovězí guláš flamendr,
hospodský hovězí guláš,
guláš z hovězího předního masa,
guláš se špagetami,
flamendr gulas,
hovězí přední krk recepty,
hovězí guláš z předního,
hovězí gulá- lahůdkový,
porce masa na guláš,
lahudkovy guláš recept,
vlada hruska gulase,
hovezi predni krk gulas,
pokažený guláš
Suroviny:
cibule,
sádlo,
feferonka,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
majoránka,
pepř,
sůl,
pórek
Komentáře (25)