Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lahůdkový guláš

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 75 min

75 min (75 min příprava)

28. 8. 2009 10:43

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 747 kJ / 418 kcal
Bílkoviny11,73 g
Tuky3,09 g
Vláknina36,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy75,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem našla ve Velké kuchařce a jen trošíčku jsem ho poupravila.

Podávala jsem k tomu Penne Rigate a někdo měl k dispozici i knedlík.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

17. 9. 2015 09:29

Karla:Karličko, jsem ráda, že chutnalo;-):yes:

Karla

17. 9. 2015 01:07

Dobrota:-):-K

Bibinka Bibinka

22. 9. 2011 09:34

Vláďa: to mám radost, že chutnalo:yes:

Vláďa

21. 9. 2011 15:54

Tak jsem dnes vyzkoušel tento receptík a :yes:. Jen místo mouky na zahuštění používám malinko škrobu, ale výborný gulášek. Jen se po něm zaprášilo.;-)

Bibinka Bibinka

26. 8. 2011 22:03

rene artois:René, každý podle své chutě a ta tatarka je tam jako možnost;-), já tam mám zakysanou smetanu, ale jestli sis přečetl komentáře, tak ta tatarka je docela dost chválená a hlavně u těch, co to jedli:yes: Už si to někdy vyzkoušel:-? Až vyzkoušíš, mimo jiné poznáš, že jak moc je recept podle tebe pokažený:-p Pak teprve spravedlivě hodnoť:-!;-)

rene artois

26. 8. 2011 21:17

xxx:tatarka do guláše, tak to je teda mazec! ale každy si to udělá tak, jak mu to chutná, ovšem podle mně to už není guláš ale něco pokažené tatarkou:-) takže dobrou chuť

Bibinka Bibinka

16. 1. 2011 10:08

xxx(neregistrovaný), děkuji za možnosti z krůtího masa, které máme mimochodem moc rádi a taky by mne zajímalo, kdo se to skrývá pod nickem "xxx":-?šikovný kuchařík:yes:bylo by fajn, kdyby ses odtajnil......:-D

xxx

16. 1. 2011 01:12

Jani ten guláš je moc pěknej a pro někoho kdo nemá rád hovězí tak ať zkusí krůtí maso, s tímto gulášem jsem vyhrál před 6 lety eurogastro;-), krůtí stehení maso, žampiony, je to bomba a trochu rychlejší než hovězí. jinak tatarka do guláše je fakt delikatesa, u nás jsme tomu řikali Flamendr guláš:-)

Daniella O. Daniella O.

7. 1. 2011 18:01

Bibinko, kde me zase utekla tahle dobrota????:yes::-D:-p Mimochodem, krasny talir.....

Bibinka Bibinka

7. 1. 2011 17:28

Miszo, dík za pěknou fotečku:-K

misza misza

7. 1. 2011 15:33

Bibinko:-) dělám stejnou omáčku jako je tato, jen ji dělám se špagetami. Do omáčky dávám chilli papričku a libeček. Ke konci ji zahušťuji jíškou a jemně dosladím. Když nemám hovězí, klidně použiji kuřecí nebo vepřové. Ale z hovězího je to nejlepší;-) Dávám ti bodíka +14 a přidávám fotku:yes:

Jana Pá

28. 8. 2009 17:09

Já také nevím:-?, ale pokud je to tajné, tak "pardónek":-!:-(( Gulášek vypadá moc hezky a je určitě :-p, ale u nás domá se hovězí nepoužívá,(ale to jsem zavedla já:-!), tak nevadí, kdo rád vaří - tak si určitě pochutná:-!:yes::-p

Bibinka Bibinka

28. 8. 2009 17:02

Allis máš vysvětlení v soukromé poště:-D

allis

28. 8. 2009 16:19

děvčata nevědí, respektive děvče neví :-)

Bibinka Bibinka

28. 8. 2009 14:13

Pepíno, jasně že vyzkouším, mám ráda všelijaké změny a ráda zkouším nové věci;-) a už jsem byla chválená i za tento a hodně, tak uvidím, co to bude dělat s tvou vychytávkou. Tento se zase jmenoval Labužnický, ale ten název nenávidím(děvčata ví proč), tak jsem ho přejmenovala na Lahůdkový:-D:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lahudkovy gulas guláš s tatarkou guláš flamendr hovězí přední guláš guláš hovězí přední hovězí přední krk recept hospodský guláš hovězí guláš flamendr hospodský hovězí guláš guláš z hovězího předního masa guláš se špagetami flamendr gulas hovězí přední krk recepty hovězí guláš z předního hovězí gulá- lahůdkový porce masa na guláš lahudkovy guláš recept vlada hruska gulase hovezi predni krk gulas pokažený guláš

Suroviny: cibule, sádlo, feferonka, protlak rajský, mouka hladká, paprika sušená sladká, majoránka, pepř, sůl, pórek

TopRecepty.cz

Lahůdkový guláš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l5yJ