Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 654 kJ / 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,40 g |
Postup přípravy
Skvělá příloha k masu (kuře, kachnička, prasátko) a zelíčku.
Zveřejněno 24. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hornické knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMOV
Moje poznámka
Hornické knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMOV
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 52 minutami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 5 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 8 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 13 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 3 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 4 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 4 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 5 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 6 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 6 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 7 hodinami
Tématické fráze:
dietní knedlík,
dietní knedlíky,
tmavé knedliky,
chlupaté knedlíky ze solamylu,
hornické recepty,
hornické brambory,
knedlíky z tmavých rohlíků,
tmavý knedlík,
dietní chlupaté knedlíky,
dietni bramborak,
hornické pokrmy,
tmavý knedlíky,
hornicke mi,
dietní chlupatý knedlík,
hornicke knesliky,
knedliky dietni,
bramborovi knedlik celozrny bosak drbaky,
knedlíky ze syr. brambor a rohlíků,
recepty solamyl knedlíky,
jak udelat tmavy knedlik
Suroviny:
rohlík celozrnný,
brambory,
solamyl
Komentáře (7)