Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 646 kJ / 1 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,04 g |
Tuky | 24,53 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 168,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové špecle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNZP
Moje poznámka
Bramborové špecle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNZP
Nejnovější recepty
Lečo podle Jožky Černého
Přidáno před 16 minutami
Borlotti fazole se zeleninou v pikantní omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Losos na smetaně s cuketou podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Cottage sendvič
Přidáno před 4 hodinami
Spaghetti s Lučinou, anglickou slaninou a ředkvičkami
Přidáno před 15 hodinami
Špízy se sýrem a cuketou
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zbojnický guláš
Slavista62 před 2 hodinami
Malinové řezy
Silvie.Gemini před 3 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Niconihax před 3 hodinami
Rajčatový salát s Nivou a bazalkou
Mamma před 4 hodinami
Letní zeleninová polévka s fazolkami
PavelLajcok před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Markeeta před 11 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
JanaPisova před 12 hodinami
Salát z kedlubny, mrkve a ředkviček
Petra970 před 12 hodinami
Domácí kmínový chleba
Petra970 před 12 hodinami
Rybízový jogurtový bezlepkový koláč
verisovakristyna před 13 hodinami
Tématické fráze:
bramborové špécle,
špecle,
špecle recept,
bramborové špecle recept,
bramborové špecle recepty,
domácí špecle,
šprecle,
šprecle recept,
špecle kupované,
špecle bramborové,
co jsou špecle,
špecle se špenátem,
specle recepty,
recept na bramborové špecle,
recepty bramborove špecle,
recept na domácí špecle,
německe specle,
lis na špecle,
recept na špecle,
bramborové špercle
Suroviny:
brambory,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl
Komentáře (23)
Prosím, používejme pokud možno originální názvy (mezinárodně známé a zažité).
Za hezký receptík další bodík