Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 807 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,14 g |
Tuky | 27,66 g |
Vláknina | 5,76 g |
Cholesterol | 324 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,74 g |
Sacharidy | 13,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dijonské masové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66Az
Moje poznámka
Dijonské masové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66Az
Nejnovější recepty
Houbová směs
Přidáno před 1 hodinou
Květáková polévka se zeleninou, smetanou a parmezánem
Přidáno před 5 hodinami
Petrželkové knedlíky s houbovkou
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí s houbami a rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Houbový štrúdl
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohové knedlíky se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé smažené v troubě
Ketynna před 8 minutami
Česneková polévka - sváteční
Kajkajak před 22 minutami
Červená čočka s klobásou
jar.smejkal@gmail.com před 1 hodinou
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 1 hodinou
Knedlo vepřo zelo podle Václava Friče
kulisek před 2 hodinami
Bílá zelňačka
Fitulka před 2 hodinami
Bramborová polévka s houbami nakyselo
janatka před 3 hodinami
Sterilovaná paprika s olejem
janatka před 3 hodinami
Houbová polévka podle paní nadlesní
Eva1mamina před 3 hodinami
Květákový mozeček
Glapet před 5 hodinami
Tématické fráze:
špízy recepty,
masové recepty,
špízy v troubě,
masový špíz v troubě,
špízy,
špízy do trouby,
telecí špíz,
špízy recept,
recepty na špízy,
recepty špízy,
špíz v troubě,
recept na špízy,
marináda na špízy,
dijonský vepřový plátek,
telecí špízy,
minutková kuchyně recepty,
špízy vepřové,
veprova panenka marinada,
vepřový plátek na žampionech,
dobré masové recepty
Suroviny:
panenka vepřová,
kotleta telecí,
cuketa,
žampióny,
hořčice dijonská,
česnek,
kopr,
sůl,
olej
Komentáře (10)
Třeba i proto mě to pořád tak baví
Jani, vařečkový řád bych také brala...
Děkuji za reakce i bodíky!!