Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 376 kJ / 5 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,91 g |
Tuky | 518,62 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 121,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filátka v pivním těstíčku s perníkovým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zxKO
Moje poznámka
Rybí filátka v pivním těstíčku s perníkovým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zxKO
Nejnovější recepty
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno před 13 hodinami
Omeleta se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Melounový salát
Přidáno 8. 8. 2025 17:01:01
Čabajkové lečo
Přidáno 8. 8. 2025 15:01:02
Kachní prsní plátečky
Přidáno 8. 8. 2025 14:19:56
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno 8. 8. 2025 06:27:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem
Betes před 8 hodinami
Domácí lečo
Jirkan72 před 9 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
vanilj před 9 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
Alca B. před 11 hodinami
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
poirotka před 11 hodinami
Jednoduchý rajčatový salát se sýrem a majonézou
Pamp Eliska před 12 hodinami
Pečená švestková povidla
Ferka před 12 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Tesco před 12 hodinami
Jak zavařovat okurky
LusiPa před 12 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
monulik před 13 hodinami
Tématické fráze:
rybí recepty z candáta,
kapr v pivním těstíčku,
filety v pivním těstíčku,
rybí filety v pivním těstíčku,
rybí recepty candát,
filátka z candáta recept,
pivní těstíčko filety,
filátko z candáta,
filety candát recepty,
candát recepty,
filátka z candáta,
ryby v pivnim těstíčku,
pivní těsto na ryby,
smažene ryby v pivnim těstičku,
candát v perníkovém těstíčku,
příloha k pečenému kapru,
pivní těsto od mánka,
candat v pivnim teste,
filatko z candata s citron. omačkou-recept,
candát v pivnim testicku
Suroviny:
candát,
mouka hladká,
pivo světlé,
koření do perníku,
olej,
vejce,
sůl,
citron
Komentáře (9)
Moc mi chutnalo.A nejen mě, ale i ostatním ochutnávačům. Protože candát v mrazáku nebyl, nahradil jej dostupnější pangasius.
velice neobvyklá kombinace s perníkovým kořením, ale proč ne
ode mě další +1