Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 376 kJ / 5 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,91 g |
Tuky | 518,62 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 121,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filátka v pivním těstíčku s perníkovým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zxKO
Moje poznámka
Rybí filátka v pivním těstíčku s perníkovým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zxKO
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 18 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 29 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Tématické fráze:
rybí recepty z candáta,
kapr v pivním těstíčku,
filety v pivním těstíčku,
rybí filety v pivním těstíčku,
rybí recepty candát,
filátka z candáta recept,
pivní těstíčko filety,
filátko z candáta,
filety candát recepty,
candát recepty,
filátka z candáta,
ryby v pivnim těstíčku,
pivní těsto na ryby,
smažene ryby v pivnim těstičku,
candát v perníkovém těstíčku,
příloha k pečenému kapru,
pivní těsto od mánka,
candat v pivnim teste,
filatko z candata s citron. omačkou-recept,
candát v pivnim testicku
Suroviny:
candát,
mouka hladká,
pivo světlé,
koření do perníku,
olej,
vejce,
sůl,
citron
Komentáře (9)
Moc mi chutnalo.A nejen mě, ale i ostatním ochutnávačům. Protože candát v mrazáku nebyl, nahradil jej dostupnější pangasius.
velice neobvyklá kombinace s perníkovým kořením, ale proč ne
ode mě další +1