Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 376 kJ / 5 348 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,91 g |
| Tuky | 518,62 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 207 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 121,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filátka v pivním těstíčku s perníkovým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zxKO
Moje poznámka
Rybí filátka v pivním těstíčku s perníkovým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zxKO
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 13 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 15 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 20 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 16 minutami
Palačinky s džemem
jakub@V před 28 minutami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 51 minutami
Flíčky s tvarohem a jablky
[email protected] před 59 minutami
Jklůkljů
[email protected] před 2 hodinami
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 11 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 13 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 14 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 16 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 16 hodinami
Tématické fráze:
rybí recepty z candáta,
kapr v pivním těstíčku,
filety v pivním těstíčku,
rybí filety v pivním těstíčku,
rybí recepty candát,
filátka z candáta recept,
pivní těstíčko filety,
filátko z candáta,
filety candát recepty,
candát recepty,
filátka z candáta,
ryby v pivnim těstíčku,
pivní těsto na ryby,
smažene ryby v pivnim těstičku,
candát v perníkovém těstíčku,
příloha k pečenému kapru,
pivní těsto od mánka,
candat v pivnim teste,
filatko z candata s citron. omačkou-recept,
candát v pivnim testicku
Suroviny:
candát,
mouka hladká,
pivo světlé,
koření do perníku,
olej,
vejce,
sůl,
citron
Komentáře (9)
Moc mi chutnalo.A nejen mě, ale i ostatním ochutnávačům. Protože candát v mrazáku nebyl, nahradil jej dostupnější pangasius.
velice neobvyklá kombinace s perníkovým kořením, ale proč ne
ode mě další +1