Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 523 kJ / 2 754 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,75 g |
| Tuky | 178,00 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 503 mg |
| Sůl | 1,15 g |
| Sacharidy | 200,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štrúdl DIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5L8
Moje poznámka
Štrúdl DIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5L8
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Halušky se slaninou a brynzou
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený bramborák s hermelínem a tvarůžky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 12 hodinami
Zázvorový nápoj
Přidáno před 13 hodinami
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 16 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šumavský závitek
MIKIKE před 8 minutami
Krůtí prsa zapečená se zeleninou
alca2 před 20 minutami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
[email protected] před 26 minutami
Dvojctihodné luxus koláčky
Jitinka před 3 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 8 hodinami
Houbová gulášovka
Kajkajak před 9 hodinami
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 10 hodinami
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 10 hodinami
Zázvorový nápoj
Gurman_HOLUB před 13 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 13 hodinami
Tématické fráze:
dia štrůdl,
štrůdl pro diabetiky,
štrůdl dia,
dia závin,
dia recepty,
štrůdl pro diabetika,
dia cukr,
recept na dia štrudl,
dia-strudl,
sladidlo sweet 2000,
dia jablečný závin,
diaštrůdl,
strud pro diabetiky,
dia štrůdl recept,
strud pro diabetiky,
strudl bez cukru,
dia těsto na štrúdl,
dia strudl,
dia strudl,
diabeticke testo na strudl
Suroviny:
mouka hladká,
tvaroh,
tuk hera,
tvaroh,
cukr dia
Komentáře (10)
Jani R., prakticky všechny teď nová sladidla jsou 4x sladší než cukr, pokud je tam ve složení aspartam nebo fruktoza. Clara určitě.