Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 752 kJ / 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,82 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 21,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pepřové kotlety s přelivem z kondenzovaného mléka a cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ6n
Moje poznámka
Pepřové kotlety s přelivem z kondenzovaného mléka a cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ6n
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 3 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 7 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 9 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 2 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 2 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 4 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 5 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 5 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 5 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 6 hodinami
Tématické fráze:
kondenzované mléko tatra,
kotlety na pepřové omáčce,
pepřová omáčka recept,
kotleta se smetanivm přelivem,
mleté maso kondenzované mléko,
kotlety v pepřové omáčce,
kotleta s pepřovým přelivem,
vepřové kotlety s cibulí,
kondenzovane mleko s masem,
kolet na pepřové omáčce,
přeliv na maso pepřový,
kotlety na pepřové omáčce,
kotleta v pepřové omáčce,
neslazené kondenzované mléko recept,
recepty kotleta na peprove omacce,
kotlet s pepřovým přelivem,
neslazené kondenzované mléko,
kotleta na peprove omacce,
kotlety pepřová omáčka,
kondenzované neslazené mléko recepty
Suroviny:
kotleta vepřová,
cibule,
pepř čtyř barev,
mléko kondenzované,
olej,
sůl
Komentáře (24)
Jsem potěšená zájmem o recept. S kondenzovaným mlékem, v kterém se maso dusí, je to zase trochu jiná chuť než se smetanou. A množství cibule to stihne skvěle zahustit.
Simčo, knedlíky občas jíme, ale pro dceru je to zbytková záležitost, protože odkrajuje okraje a konzumuje jen středy...Nikomu se zatím nepodařilo ji přesvědčit, že je to to samé těsto a chutná to stejně...
receptík se mi líbí