Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 858 kJ / 1 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,60 g |
Tuky | 39,12 g |
Vláknina | 12,89 g |
Cholesterol | 859 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,83 g |
Sacharidy | 79,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fašírka zase jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0ov
Moje poznámka
Fašírka zase jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0ov
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 6 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 4 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 5 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 8 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 8 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 9 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 9 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 9 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 10 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 10 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 11 hodinami
Tématické fráze:
fašírka,
co je to fašírka,
fašírka recept,
co je fašírka,
fašírky,
domácí fašírka,
recept fasirka,
faširky z mleteho masa,
fašírka z mleteho masa,
recepty fasirka,
fašírky recept,
recept na fasirku,
velikonoční fašírka,
fašírka z vařeného masa,
fasirka recepty,
kuřecí fasirka,
recept briliantove vejce,
jak se dělá fašírka,
veprová faširka,
co to je fašírka
Suroviny:
maso kuřecí,
bůčkový závin,
sýr uzený,
rohlík,
strouhanka,
mléko,
česnek,
cibule,
mrkev,
květák,
koření na mleté maso,
sůl,
pepř,
vejce
Komentáře (16)