Suroviny
Porce: Plný plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 419 kJ / 3 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,56 g |
Tuky | 140,69 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 716 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 466,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve větší misce si našleháme celá vejce s cukrem a změklým tukem do pěny. Postupně pak přidáváme mouku s práškem do pečiva a do perníku, skořici, nastrouhaná jablka, nastrouhané hrušky, rumovou tresť a vše dobře promícháme.
Krok 2: Hotové těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme asi 45 minut při 180 stupních dozlatova. Pokrájíme a posypeme skořicovým nebo moučkovým cukrem.
Zveřejněno 27. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruško-jablečník s perníkovou příchutí ke kávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nN7W
Moje poznámka
Hruško-jablečník s perníkovou příchutí ke kávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nN7W
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 28 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 32 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
rychlovka ke kávě,
hruško,
jednoduchá buchta s príchutí kávy
Suroviny:
vejce,
cukr,
tuk,
mouka polohrubá,
prášek do perníku,
kypřící prášek do pečiva,
jablko,
hruška,
cukr vanilkový,
skořice mletá,
tresť rumová,
mouka
Komentáře (10)