Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 808 kJ / 6 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,06 g |
Tuky | 362,41 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 961 mg |
Sůl | 2,89 g |
Sacharidy | 639,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční tvarohový moučník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER80
Moje poznámka
Sváteční tvarohový moučník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER80
Nejnovější recepty
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 6 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 7 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno 10. 10. 2025 17:22:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 23 minutami
Chléb z kvásku
Olga077 před 2 hodinami
Jáhly se švestkami
Monkrizova před 3 hodinami
Chléb s omeletou (vaječný řízek)
jeho.vysost.zeli před 3 hodinami
Krémová cibulačka
Jitkazmecka před 3 hodinami
Koláče podle babičky
Eva_H před 3 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
schoeniger před 4 hodinami
Domácí utopenci
Simona Maskova před 4 hodinami
Vláčný jogurtový koláč
Ludmila548 před 5 hodinami
Tématické fráze:
tvarohový moučník,
tvarohové moučníky,
sváteční buchta,
lehký sváteční moučník pudinkový,
výborný tvarohový moučník,
svatecni tvarohove rezy,
výborný moučník,
tvarohové moučníky na plech,
moučníky na plech s tvarohem,
linecké řezy s tvarohem,
svatecni buchty,
tvarohový moučník na plech,
moučník z tvarohu,
moučník s tvarohem,
linecká buchta s tvarohem,
buchta s tvarohem a pudinkem,
moučník z bílků,
sváteční dezert,
moučníky s tvarohem,
moučníky z tvarohu
Suroviny:
mouka polohrubá,
tuk,
cukr,
prášek do pečiva,
žloutek,
tvaroh,
mléko,
olej,
žloutek,
pudink vanilkový,
bílek,
cukr
Komentáře (18)
Děkuji
Díky za rychlou odpověď, čím dřív to budu vědět, tím dřív vyzkouším