Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 407 kJ / 2 965 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,75 g |
| Tuky | 19,50 g |
| Vláknina | 28,00 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 7,29 g |
| Sůl | 18,00 g |
| Sacharidy | 560,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Po zaznění zvukového signálu přidat 100 g na kostičky nakrájeného salámu Vysočina.
Krok 2: Program KLASIK, velikost II, kůrka střední.
Zveřejněno 11. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebík Vysočina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLR
Moje poznámka
Chlebík Vysočina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLR
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 8 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 10 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 11 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 1 hodinou
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 1 hodinou
Pudinkový likér
Merylas před 2 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 2 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 2 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 3 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 4 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 4 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 6 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 6 hodinami
Tématické fráze:
grahamová buchta,
domácí salám vysočina recept,
domácí salám vysočina,
grahamová mouka,
buchta z vysočiny,
recepty z vysočiny,
nadýchaný chléb,
buchta z vysočiny recept,
domaci chleb visocina,
recepty na chleba z domácí pekárny,
nadýchaný chléb z domácí pekárny,
nadýchaný chleba recept,
pekárny vysočina,
mouka grahamová,
jak nahradit grahamovou mouku,
recept na chleba bez lepku,
chlebík z domácí pekárny,
recept na nadýchaný chleba,
vysočina recept,
chlebíčky s vysočinou recept
Suroviny:
voda,
ocet,
mouka hladká,
mouka chlebová,
mouka grahamová,
sůl,
cukr,
kmín celý,
droždí sušené,
salám vysočina
Komentáře (7)
To co neovlivníš, je množství lepku v mouce. . . . . a když dáš tuty přesně té a té mouky do pekárny. . . tak stejně musíš třeba přisypat trochu více apod. . . .. .
Chleba se sýrem. . . nikdy nevíš na tuty kolik má tuku, vejce váží taky každé jinak. . . . . . . . já prostě sypu dle receptu, pak hlídám konzistenci těsta . . .dosypu, nebo doleji a pak už jenom čekám na zapípání
Jani grahamovou mají v kauflandu !
Mimochodem tento recept jsem si vymyslela asi před rokem a půl a už jsem ho viděla na několika webkách, takže zřejmě chutná