Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 888 kJ / 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,30 g |
| Tuky | 39,55 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 932 mg |
| Sůl | 1,93 g |
| Sacharidy | 64,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0r1
Moje poznámka
Řízky na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0r1
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 15 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 16 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 9 minutami
Plovdivské maso
PaveL2002 před 40 minutami
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 2 hodinami
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 2 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 3 hodinami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 11 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 14 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 14 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 16 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 16 hodinami
Tématické fráze:
italský řízek,
italsky kureci rizek,
cuketa na italský způsob,
umim italsky,
rizek na vice zpusobu,
jak krájet maso na řízky,
italsky rizek recept,
recpty.s pestem,
rizky na jiny zpusob,
italské kuřecí řízky,
rizky na vic způsobu,
polsky rizek,
králík na italský způsob,
čočka na italský způsob,
basilikové pesto,
jak krájet maso na řízky recept,
kuřecí řízky po italsky,
vepřová plec na italský způsob,
řízek italsky,
maso na 1000 zpusobu
Suroviny:
řízek vepřový,
pesto,
cuketa,
rajče loupané,
bazalka čerstvá,
sýr mozzarella,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (13)