Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 841 kJ / 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,21 g |
Tuky | 24,53 g |
Vláknina | 22,19 g |
Cholesterol | 358 mg |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 44,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5kv
Moje poznámka
Vepřové s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5kv
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 4 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 14 minutami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 17 minutami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 32 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 45 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 5 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 5 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso s hlívou,
recepty s hlívou ústřičnou,
recepty maso s hlívou ústřičnou,
vepřové maso na hlívě,
hlíva ústřičná recepty,
recepty s hlívou,
recept s hlívou ústřičnou,
maso s hlivou ustricnou,
veprove platky s hlivou,
kotlety s hlívou ústřičnou,
vepřová kýta s hlívou,
recept s hlívou,
maso s hlívou,
kotlety s hlívou,
maso na hlívě,
kotleta s hlivou ustřičnou,
top recepty hlíva ustřičná,
hlíva ústřičná s masem,
vepřové kotlety s hlívou,
kotleta s hlívou
Suroviny:
plec vepřová,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
olej,
hlíva ústřičná,
cibule,
koření oregáno,
mouka hladká
Komentáře (13)
Místo kečupu Cikánka (nebo Čertovka), trochu neředěná a promíchaná s trochou mouky - dle potřeby.
Hlívu spíš trhám, jenom ty tvrdší části krájím tak, jak se to povede a dávám, až se orestuje maso.
Žádné jídlo také nedokážu uvařit 2x stejně..
A děvčata vám též děkuji za pochvalu,přiznám se-potěšila