Halušky se sýrem a tvarohem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 765 kJ / 2 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,34 g |
Tuky | 125,99 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 680 mg |
Sodík | 2,89 g |
Sůl | 7,08 g |
Sacharidy | 204,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky se sýrem a tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j54
Moje poznámka
Halušky se sýrem a tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j54
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 4 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 8 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 12 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 2 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 3 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 5 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Tématické fráze:
špercle,
špercle recept,
halušky těsto,
domaci halusky,
těsto na halušky,
hakušky,
haluškové těsto,
halusky s jablky,
recept na špercle,
bramborové špercle,
halušky z bramborového těsta,
jídlo s tvarohem,
recepty špercle,
recept špercle,
nokerle,
jídla z tvarohu,
domácí halušky recept,
recept na domácí halušky,
hakušky recept,
halušky
Suroviny:
mouka polohrubá,
voda,
vejce,
sůl,
sýr tvrdý,
tvaroh,
slanina anglická,
cibule
Komentáře (11)
Bajajo, odpusť nám to. Ale s tím nadšením a nasazením, s jakým píšeme své komentáře, nám to holt někdy ulítne.