Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 660 kJ / 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,80 g |
Tuky | 20,40 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Country" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KL4Y
Moje poznámka
"Country" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KL4Y
Nejnovější recepty
Maková roláda s jahodami
Přidáno před 16 hodinami
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 20 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 21 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 23 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno 22. 5. 2025 07:31
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulačka po česku
Fitulka před 32 minutami
Domácí rohlíky z majonézového těsta
janatka před 52 minutami
Bageta / ciabatta
tecka před 1 hodinou
Snadná vaječná pomazánka
panilek před 1 hodinou
Panna cotta - italský dezert
LouLou před 9 hodinami
Brokolicová polévka s parmazánem
MirkaP před 12 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 13 hodinami
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 13 hodinami
Tématické fráze:
marinada na veprove maso,
červené fazole recept,
jak upravit lososa,
country fazole recept,
country recepty,
vepřové maso country,
super recepty z vepřového masa,
vepřové country maso,
jak upravit žampiony,
marinády na maso,
vepřové country,
veprova panenka marinada,
marináda na vepřovou panenku,
recepty maso,
marinády na vepřové maso,
jak se dela marcipan,
co z vepřového masa,
výborná marináda,
vyborna marinada na maso,
country fazole
Suroviny:
maso vepřové,
žampióny,
rajče,
cibulka jarní,
fazole červené ve slaném nálevu,
nať petrželová,
marináda
Komentáře (41)