Halušky se sýrem a tvarohem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 765 kJ / 2 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,34 g |
Tuky | 125,99 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 680 mg |
Sodík | 2,89 g |
Sůl | 7,08 g |
Sacharidy | 204,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky se sýrem a tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j54
Moje poznámka
Halušky se sýrem a tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j54
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno před 22 hodinami
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 32 minutami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 44 minutami
Snadný štrúdl
Ivace před 50 minutami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 55 minutami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 1 hodinou
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 2 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 2 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 2 hodinami
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 2 hodinami
Tématické fráze:
špercle,
špercle recept,
halušky těsto,
domaci halusky,
těsto na halušky,
hakušky,
haluškové těsto,
halusky s jablky,
recept na špercle,
bramborové špercle,
halušky z bramborového těsta,
jídlo s tvarohem,
recepty špercle,
recept špercle,
nokerle,
jídla z tvarohu,
domácí halušky recept,
recept na domácí halušky,
hakušky recept,
halušky
Suroviny:
mouka polohrubá,
voda,
vejce,
sůl,
sýr tvrdý,
tvaroh,
slanina anglická,
cibule
Komentáře (11)
Bajajo, odpusť nám to. Ale s tím nadšením a nasazením, s jakým píšeme své komentáře, nám to holt někdy ulítne.