Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 752 kJ / 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,16 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 44,79 g |
Postup přípravy
Krok 1: Meloun oloupeme, zbavíme jadýrek a nakrájíme na menší kousky. Vodu krátce svaříme s medem a necháme vychladnout.
Krok 2: Pak rozmixujeme s melounem a citrónovou šťávou a dáme zmrazit do strojku. Výsledkem je lahodná ovocná drť, která neobsahuje píchavé krystalky ledu.
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sorbet GALIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0D2
Moje poznámka
Sorbet GALIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0D2
Nejnovější recepty
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 4 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 4 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 18 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 12 minutami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 14 minutami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 22 minutami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 27 minutami
Chleba bez hnětení
HejMira před 37 minutami
Plněné papriky
Vytvarnik před 44 minutami
Utopenci - nejlepší co známe
NikaPo před 1 hodinou
Jemná rybí pomazánka
Valis před 2 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Ilias před 2 hodinami
Tématické fráze:
sorbet,
sorbet recept,
meloun galia recepty,
meloun galia,
recept na sorbet,
příprava sorbetu,
rybízový sorbet,
meloun galia recept,
rybízový sorbet recept,
sorbety recepty,
sorbety,
smetanový sorbet,
zmrzlinovač diskuze,
zmrzlinovač na dvě zmrzliny,
ovocný sorbet recept,
meloun galia-recepty,
sorbet recepty,
borůvkový sorbet,
meloun galie,
ovocný sorbet
Suroviny:
meloun galia,
voda,
med,
šťáva citronová
Komentáře (15)
bistro.florentyna.cz/index.php/priloha/zmrzlina-ktera-vam-zmeni-zivot
Pokud je budeš dělat ručně, musíš je v mražáku často promíchávat, aby se nevytvořily velké krystalky ledu, které pak píchají na jazyku. Čím víc se sorbet promíchává, tím je pak jemnější