Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 752 kJ / 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,16 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 44,79 g |
Postup přípravy
Krok 1: Meloun oloupeme, zbavíme jadýrek a nakrájíme na menší kousky. Vodu krátce svaříme s medem a necháme vychladnout.
Krok 2: Pak rozmixujeme s melounem a citrónovou šťávou a dáme zmrazit do strojku. Výsledkem je lahodná ovocná drť, která neobsahuje píchavé krystalky ledu.
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sorbet GALIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0D2
Moje poznámka
Sorbet GALIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0D2
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 18 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 21 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 22 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 50 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
IIvveettaa před 1 hodinou
Grilované krevety
Hombr před 1 hodinou
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 3 hodinami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 10 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 12 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 12 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 13 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
sorbet,
sorbet recept,
meloun galia recepty,
meloun galia,
recept na sorbet,
příprava sorbetu,
rybízový sorbet,
meloun galia recept,
rybízový sorbet recept,
sorbety recepty,
sorbety,
smetanový sorbet,
zmrzlinovač diskuze,
zmrzlinovač na dvě zmrzliny,
ovocný sorbet recept,
meloun galia-recepty,
sorbet recepty,
borůvkový sorbet,
meloun galie,
ovocný sorbet
Suroviny:
meloun galia,
voda,
med,
šťáva citronová
Komentáře (15)
bistro.florentyna.cz/index.php/priloha/zmrzlina-ktera-vam-zmeni-zivot
Pokud je budeš dělat ručně, musíš je v mražáku často promíchávat, aby se nevytvořily velké krystalky ledu, které pak píchají na jazyku. Čím víc se sorbet promíchává, tím je pak jemnější