Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 571 kJ / 1 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 328,48 g |
Tuky | 14,19 g |
Vláknina | 4,64 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 947 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 15,70 g |
Postup přípravy
Dochutíme solí, pepřem a případně sójovou omáčkou.
Zveřejněno 3. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí fazolkové otýpky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMWR
Moje poznámka
Kuřecí fazolkové otýpky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMWR
Nejnovější recepty
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno před 9 hodinami
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno před 9 hodinami
Dušená kuřecí stehna s rajčaty a paprikami
Přidáno před 13 hodinami
Košíčky Pavlova
Přidáno před 17 hodinami
Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Přidáno 30. 7. 2025 08:00:07
Sýrové placky s houbami
Přidáno 30. 7. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pesto z medvědího česneku
jifin před 3 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
MonikaHo před 4 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Rampepurda76 před 4 hodinami
Džem ze žlutých blum
Jarus87 před 4 hodinami
Fazolky na smetaně s hovězím masem vařeným
Kajkajak před 5 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Lucie1001 před 6 hodinami
Zapečené jednoporcové těstoviny se sýrem v alobalu
Knapsik před 6 hodinami
Rychlokvašky
mkab před 8 hodinami
Moje bramboráky
Jurcka před 8 hodinami
Pečený patizon
stockova.veronika před 12 hodinami
Tématické fráze:
fazolova otypka,
otypky zelenych fazolek,
drubeží fazolové otýpky,
fazolový otýpek,
kuřecí fazolové otípky,
kuřecí otýpky s fazolkama,
fazolové otýpky,
fozolové otýpky,
jak udělat otýpku,
otypek
Suroviny:
prsa kuřecí,
krenex,
fazolky zelené,
česnek,
pepř,
sůl,
olej olivový,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
víno bílé
Komentáře (13)
gurtlerova: Je to kuskus s nadrobno nakrájeným pórkem.
S tou červenou cibulí taky pracuju v teplé kuchyni ráda, i když se prý hodí víc na studenou, ale my ji máme rádi ve směsi bílou nebo žlutou