Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 120 kJ / 6 004 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 727,96 g |
Tuky | 320,68 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 1,83 g |
Sodík | 3,63 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 48,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XM1v
Moje poznámka
Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XM1v
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 12 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 34 minutami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 36 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 44 minutami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 1 hodinou
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 2 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 3 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 4 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 4 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 6 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho varit hovezi vyvar,
polévka pho hovězí recept,
dobrá hovězí polévka,
polévka phu,
polévka pho hovězí recepty,
spikove kosti,
phu polévka,
jak dlouho se vaří hovězí vývar,
jak dlouho vařit hovězí polévku,
hovězí kostky na mrkvi od babičky,
jak dlouho se vaří hovězí polévka,
jak ochutit hovězí vývar,
cim ochutit polevku,
phó recept,
hovězí polévka v ph,
hovězí polévka v ph,
polévka ph,
hovězí polévka,
jak vařit hovězí polévku,
hovezi pho recept
Suroviny:
kost hovězí křížová,
oháňka hovězí,
cibule,
zázvor,
česnek,
skořice celá,
anýz,
koriandr,
omáčka rybí,
cukr,
nudle rýžové,
maso hovězí,
nať koriandrová,
bazalka čerstvá,
cibulka jarní,
klíčky fazolové,
limetka
Komentáře (13)
a konečně zajímavá kuchyně
http://en.wikipedia.org/wiki/Slow_cooker
http://www.dokapsy.cz/pomaly-hrnec/
Preto tento stary recept je velmi tazko robit a chut nahradzaju maggi atd.
Jinak polévka bude jistě dobrá, tak dávám 3.bodík
Polévka vypadá skvěle